.

Oh jag är så glad, The hills säsong sex är igång. Jag har väntat så länge. Lagt upp första avsnittet här under. Oh Kirsten C, är ju världens bitch. Längtar tills nästa vecka som fan asså.


Säsong 6 THe HILLS

The Hills - MTV Shows

Day and night

Såja, nu har jag haft en liten bloggtystnad i två dagar :)
Idag så är det kundmottagning som ligger på schemat. HAr en klippning kl 9 och en sligning kvart i två, så de ska blir kul. Ska även försöka bli klar med en permanentning idag. Fås se hur mcyket jag hinner med, men jag känner för att vara lite effektiv idag =)
Anledningen till varför jag iknte skrivit på några dagar är för att det är så mycket som händer i mit tliv, som jag ändå inte kans kriva här i bloggen för det är för personligt. Men förhoppningsvis så förstår ni :)

Jag ska bli körd till skolan av mamsen idag, SKÖNT. Precis lockat håret. Tar med kamerann till skolan så kan se om jag hinner lägga upp någon rolig bild när jag kommer hem, slutar kl halv fem/fem idag (w) Sen så har jag kanske andra planer man vet aldrig hur de blir :) Men jag får se.

Men iallafall, skriver mer senare.
Puss ock kram på er

S

förlåt för usel uppdatering.


inatt sov Julia här vi hade det så mysigt, va ute ed aye mitt i natten, kollade på ankan, snackade och kollade film. Idag äre jobb som gäller. Slutade kl halv tolv idag sen kom jag hem och vaknade flrst nu tog mig en tupplur skönt =)

skriver mer efter jobb.
Puss

Happy lexi

Godmorgon bloggen :)
Känner att detta kommer bli en bra dag, ska träffa mit thjärta julia nu snart efter att inte träffat henne på hela helgen, jag har drömt massa av mysiga drömmar, haha sjukt =) Måste se positivt nu fan, orkar inte va ledsen. Man måste välja hur man ska leva, antingen kan man deppa ihop eller bestämma sig för att vara glad. Så med det sagt så sätter jag på en bra låt och njuter av livet.

Bryr mig inte om dig längre, jag har äntligen släppt ut dig ur mitt liv. Jag känner mig så lättad.

Börjar klockan halv ett idag, och innan dess ska massa saker göras :) Så vi hörs lite senare. Puss och kram så längre!

oh happy day


tillägnad dig

Baby, now that I've found you
I won't let you go
I built my world around you
I need you so,
Baby, even though
You don't need me now.

Baby, now that I've found you
I won't let you go
I built my world around you
I need you so
Baby even though
You don't need me,
You don't need me oh, no.

Baby, baby, when first we met
I knew in this heart of mine
That you were someone I couldn't forget.
I said right, and abide my time.

Spent my life looking for that somebody
To make me feel like new
Now you tell me that you want to leave me
But darling, I just can't let you.

--- Instrumental ---

Baby, baby, when first we met
I knew in this heart of mine
That you were someone I couldn't forget.
I said right, and abide my time.

Spent my life looking for that somebody
To make me feel like new
Now you tell me that you want to leave me
But darling, I just can't let you.

Now that I found you
I built my world around you
I need you so, baby even though
You don't need me now.

Baby, now that I've found you
I won't let you go
I built my world around you
I need you so
Baby even though
You don't need me
You don't need me no, no...

 


ejejöedämdöWE

Nöff nöff?





moi

hejdå

..


sick and tired

 

Hej mina vänner..


Vill tacka min underbara vän, jag älskar dig så mycket hjärtat. You're my best friend. I vått och torrt alltid, när som helst, överallt ♥

I know just what to do..

 

Puss och kram

 

 


pic

söt bild på mig och nicolé i skolan för ett tag sedan hihi så sweet




so happy

I can't wait

 

jag vill jätte mycket utomlands..
Sugen som fan.


fuck off





Hej, godmorgon.

Igår så åkte jag och sofie hem till rebeccas stoora syster angelica där elin och beccs var för att passa Karma, sötaste hunden ever! Challde där massor och mös, kolla på film. Sen åkte vi hem vid ett tiden halv ett typ.. Tråkig info.. Men måste väl skrivanågot, härär lite bilder =) Pöss


snabb inlägg

ligger och väntar på min kärlek som ska komma och mysa med mig=) så länge kollar jag på underbara Gossip Girl <3 stor kärlek till det!

Chuck Bass

 

 

Kaxig, mystisk, självgod och ett stort ego.. Elak och nochalant, dryg och en riktigt snake....
.. men ändå så otroligt charmig, glimten i ögat.

Hans karaktär är så underbar, synd att de spelar någon annan..

Tänk vad kul det hae varit att spela någon annan..


Slisket <3

Hej kära vänner!
Har varit lite slarvig med att uppdatera I KNOW.. Men vad ska man göra.
Igår så kom jag hem tidigt från praktiken så jag åkte hem till julia och vi lagade mat coh pluggade, sen mötte vi päätuuzen och satt och snackade och snackade jätte mycke.. Sen rååkade jag ringa upp aye så han satt och lyssnade på allt vi sa, skitkul! hahaha..

Nu sitter jag på engelskan och jag har redan gjort klart allt så nu är jag klar :D vad skönt..!



HAHAHAHHAAHHAHAHHAHA SLISK på SLITZ

xoxo

Nu är jag tillbaka fårn min kära praktik, ska börja plugga nu så vi hörs sen! Ikävll ska jag städa rummet också Blö känns inte som om de kommer bli en bra dag men det är väll bara att sätta igång.

Lite inspiration PLEASE ska skriva en uppsats om shakespears tid, på ENGELSKA! jag behöver en musa hehehee :)

mjau


Jag för någon dag sedan :)

Måste bara säga att det finns ingen mysigare än att vakna till mysiga sms från sin älsksling! I love you so much bebi <3



Hej på dig!

Godmorgon!
Idag har jag praktik så jag ska vara på salongen mellan 9-13, hon skulle göra lite ärenden så hon släpper jmig tidigt vilket är jätte bra då MÅSTE jag hem och plugga asså!

Igår skrev jag bara på morgonen hade ingen ork att skriva sen. Iaf så hämtade aye mig från skolan, och vi åkte hem och lämnade bilen sen tog vi bussen in till stan dör jag byggde på mina naglar, blev hyffsat korta franskmanikyr. Jag hatar när de är för långa, då drar jag bara av dem :)



gjorde de på hansa, de va duktiga där skanog fortsätta göra där!


iallafall!

Sen kom jag hem runt fem halv sex, slappade, duscha sen kom aye igen och vi kolla på idol och så. Sen titta vi lite på tv och gjorde inget spec, sen somnade vi båda två. Vid ett så vaknade han och väckte mig för han skulle hem.. Så hemskt att vakna från en bra dröm. Skyndade mig att somna om igen, gick sisådär eftersom först glömde han sin tröja så han kom in och vckte mig igen sen gick han och kom tillbaka för då glömde han sin mobil haha seriöst :)

Iallafall så skulle jag kunna sova nu eftersom mamma kör mig idag, men eftersom jag och aye decka så tidigt igår, typ vid elva så är jag hyffsat pigg just nu!


*LoL*

 

This is how I look right now! Har såmycket tid denna morgon det gillas!
Nu kommer snart sofie att smsa mig att jag ska gå ut, vi ska köra till skolan idag! NAJS!

 

och där kom smset ;) Puss och kram

hörs senare!


beautiful nightmare

du har varit som en dröm för mig.. en mardröm. Nu är du verklig.. F*tta vad jag krånglar till det för mig.. Men jag kan bara inte..

Skola nu! Behöver verkligen krama lite på Julia, hon vet alltid vad man ska säga när jag börjar tveka och ha mig.. Hon är så förnuftig!!!!

ps. har kommit på att alla tjejr är tjuriga, även djuren! hahaha, mina katter har en kille och en tjej / eller en hona och en hane om man ska vara rätt. Iaf, ifall jag störar mig med Nemo som är killen så typ blir han sur men börjar sedan klappa honom förlåter han mig dirr, och lägger sig och spinner. Gör jag det på lollo som är min hon katt så blir hon SKIIIIT arg, lägger siig en bit ifrån mig och bara blänger på mig asså riktigt som om hon ska döda mig hahaha så jävla ball

SURA KATTEN!



hon se inte så sur ut men belive me, det är hon!  bilden är tagen för två min sen, du ligger hon och river mig på fötterna!

J + A

Julia Dennis Lindén & Alexandra Naranjo Bernardini

Jag vet att man har perioder där amn tyr sig åt olika människor, sen tröttnar man, glider ifrån och tillslut säger man bara hej när man ser varandra. Men jag vet! att det aldrig kommer bli så mellan oss.

Du är min klippa, varje dag åker jag till skolan med glädje av att veta att jag ska träffa dig. Jag har alltid så jävla kul med dig, jag kan vara mig själv med dig och du säger alltid precis vad du tänker vilket är sjukt bra. Du får mig aldrig att må dåligt, trot aldrig du sagt något dumt, du dömmer inte, du lever livet helt enkelt. Jag älskar dig riktigt mycket och jag är så jävla glad att vi blev vänner.

 

Vem visste när du kom in i klassrummet id in halvfula kofta (haha) och fick en boll i huvudet att du skulle vara så underbar :)

 

Du är verkligen min bästa vän och du har alla egenskaper en underbar vän ska ha, we make a great match! Känner igen mig så mycket i vad du säger och jag vet att det är desamma med dig, where have u been all my life?! Kanske hade varit lättare att vara ung tjej om man haft dig som vän, men jag är tacksam att jag har dig nu, för nu.. nu släpper jag aldrig dig gumman!


Ken Ring - Bryter tystnaden


welcome back to the city

Tror ni att man kan vara medveten om saker hur länge som helst men sen vakna upp en dag och verkligen inse det? Som om man har blundat för det i flera månader sen vaknar man upp och får allt kastat i huvudet. Idag så fick jag ett sånt ögonblick när jag såg en person.. Jag vet inte..

 

Jag behöver en resa till solen, mina vänner, fest, spänning, god mat och dricka och.. dig.

Bilder

























alla bilder finns på facebook



<3

Jag fick den finaste komplimangen av min vän Julia.. Hon sa att jag passade i de svarta håret och sen när jag såg lite rockig ut .. för då liknade jag................. AUDRINA.

oh jag tror aldrig jag fått en vackrare komplimang..

HÅR

Hejsan min älskade lilla blogg!
Jag behöver er, mina älskade läsares hjälp!

Det handalr faktiskt om en jätte viktig sak...
.. mitt hår!
Mitt hår är ett vandrande projekt och jag vet inte säkert hur jag vill ha de, så dfärför vänder jag mig till er för lite synpunkter!

Jag lägger upp lite alternativ på hurjag haft det innan och lite ideér på hur jag är sugen på att ha de och ni får rösta och säga vad ni tycker. Och det hade vat jätte snällt om ni verkligen hjälpte mig, ni behöver inte skriva vem det är ifrån ifall ni inte vill men jag vet att de är ganska många som läser men ingen kommenterar, men snälllla jag dör snart så less jag är på mitt hår!

Alternativ #1



<-- Det är jag för er som inte hajar eheh..
Förslag: Köper hårförlägning och färgar det svart som jag hade på balen. Jag trivdes i de, men de var ganska jobbigt med hårförlägning. Nackdelen var att det slet massa på håret. En dag när jag fick ångest panik så drog jag av (Yes) håret.. Ja jag har haft problem.. Hehe!

Alternativ # 2



Fint försök till att se liet smalare ut, haha.!

Förslag: Färgar det svart ingen hårförlägning bara mitt vanliga som jag har det nu låter det växa ut.

Alternativ #3

Jag färgar det svart klipper page - INET jätte kort förresten axel långt.

Alternativ #4





Hilton natten me baby ;) h3h3h3

kort
Förslag:
Klipper det som jag hade det när jag kom hem från brasilien kort asså sen gör jag röda slingor i det, fan vad  jag trivdes i kort rött hår..

Alternativ #5

Göra det ljust, nu är det ljus jag har ljusa slingor i men om jag sätter i flers å de blir dunder ljust asså inte blond men ljuisljus så ljus jag kan bli utan att de ser dumt ut :)

man ser inte så mycke men de e ett förslag

Här är de också ljust men dock inte plattat så de e inte fint men när man plattar de blir de snyggare!


Så de var allt jag hann med just nu kanske kommer på lite fler fräslag men nu ska jag åkaoch luncha med Jules! =) Sen skola, och sen biblan och plugga med sofie =(

jag är jätte sugen på att klippa mig igen till kort. Vad tycker ni? Jag röstar antingen på rött kort, eller ljust mellan långt som jag har nu fast ännu ljusare.. Jag vet inte!!!!!!!!!!!

KOM IGEN NU HJÄLP MIG!


sässi

Try JibJab Sendables® eCards today!

 

HAHAHAH

asså tycker detta är så skoj


..

Juan C:
tack för idag, du e precis en sån storasyster o dotter som man kan önska sig..

Juan C:
du e bäst..
man blir så glad =)

I don't kiss and tell

Try JibJab Sendables® eCards today!

 

hahahahhahahhahahahhaha

asså kolla på aye! Sten bild på mig men vafan :D


Prinsessa

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt, ska snart dra på jobb. Fixade mig jätte snabbt så jag har lite tid över, woho. Igår var jag som ni såg på klippet hos min farmor och farfar med familjen <3 Har nog aldrig så roligt som jag har med dem! Loooove it. Iallafall, jag jobbade till sex sen kom då min farfar och hämtade mig från jobb och jag åkkte dit dirr, köpte med mig en fin blomma till min farmor bara för jag tycker om henne så mycket =).. Som alltid blir man behandlad som en prinsessa där borta, fick en bricka fylld med mat och sen massa gott till efterätt. Sen satt vi mest och snackade om allt och inget.

dag jobbar jag från halv 8 till halv 1, sen äre bio som gäller, idag ska jag på bio med mina två systrar, Selene och Andrea, samt min lilla kusin Valeria! :) Mysigt mysigt.. Vi ska se Prinsessa man får hoppas på att den är bra då :)!





Nu ska jag ta på mig och lunka ner till bussen, längtar efter min morgon*igg hehe  kunde inte hålla mig, KILL ME!

PUss och kram/Lexi


Video på min sjuka familj.

 

Los naranjos son Sickos =)

 


MY DAY

Hej mina vänner!
Kan berätta lite om min dag igår för jag hann inte igår.
Jag gick i skolan, vi fick kolla film sista lektionen såå funny. Love it. Shakespeare in love, verkligen bra! Sen så stack jag hem, sofie körde, nice. Sen efter det så bestämde jag mig för att ta en tur hem till min pappa, alldels länge sedan sist. Så jag åkte dit umgicks med min lillasyster, sen kom resten av familjen hem. Vi åt taacos och hade mysigt. Vid halv sju så följde pappa mig till bussen och jag tog 33an som åkte till jägers, och då pssa jag på att gå in och hälsa på sofie på jobb. Hon hade tråkigt så jag bestämde mig att stanna till åtta då hon slutade. Hon sminkade mig lite hehe, two girls, in a make up store, bored! WILD! haha..

Sen åkte vi hem, eller in runda in om centrum där lilla S skämde ut sig lite väääldigt kul om du frågar mig. Sen hem till henne och äta, ut och gå och sen slutade det med att vi kollade på Dirty Dancing, eller JAG kolalde hon sov! Haha :( Vid tolv stack jag hem och Aye mötte mig, vi gick hem till mig och kollade på Idol och snackade massa. Sen vid tre bestämde vi oss för att vi var hungriga, så vi stack till Donkan, det var FULLT på donken så vi fick vänta typ 20 min innan vi fick vår mat. Sjukt kasst. Sen hem och sova :) Nu ska jag på jobb, buhuhu! Puss på er <3

Lite bilder







Lite äldre bilder:


HAHHAHA JA! DETSER SJUKT UT



jätte full och deckad lexi - aye pussar på mig och håller på, han har spelat in en video också men den ska vi inte alls kolla på haahh! :(



JOBB NU! HEJ!




=(



dirty dancing with this biatch! SAVE ME :( hehehhe puss


Asså LEXI! Har du sett *pip*s blogg - SÅ JÄVLA SLISKIG *pip* ser ut!

Hallå!
Sitter i skolan nu! Inte gjort ett skit.. Ellerr heheh

vad har tjulli, bard, niköl, pattie och lexi gjort denna lektionen? Vi har kollat på porr =( hahahah.. Jävlar sanningen svider..

Vi har även interjuat lite människor, bla. Habibulla och lilla arben sååå funny :D

Nu ska jag snart äta, shepards pie.. låter inet det som om vi ska äta typ lamm i enpaj.. Ska håla utkik efter ull, hehhee.. Oh gud! Jag är så torr idag! Känner mig verkligen på topp..

WOOOOOHO! FREDAG och den ska tillbringas med mina favorit flickor!
Puss på er <3


Pizza i röven!

Hola Amigos!
Allt bra?! Ingen som svarar på det så ska nog sluta skriva det ehhehe =) Igår var en riiiktig slappig dag gjorde NADA - idag vaknade jag tidigt och fixa mig så nu har jag massa tid över.. Fast har dock ingen tröja på mig, spattar omkring med jeans höga skor och bhehe :) Insåg nyss att jag suttit på en pizza bit ett tag.. FAN måste byta byxor! FITT FITT FITTAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHA .. =(

Puss


GOSSIP GIRL

 

Idag har jag kört säsongs maraton på Gossip Girl, börjar om från början nu! Så man fattar vad dom snackar om i de nya avsnnitten som går på TV.

Idag är första dagen jag smetat på lite BUS i fejan.. Kände mig jätte blek när jag kom ut ur duschen.. Ska man erkänna sånt? hehe.. I guess I'm different.

Nu ska jag kolla vidare på Gossip!
XOXO LEXI GIRL

 

 


Look at me I'm Popular!


svarar en gång, ni säger inget.. Vad får er att tro att jag svarar de nästa tio samtalen?

Heergud.. Idag har ni tagit rekordet! Detta fotot tog jag för tio min sedan.. Ni forsätter ringa? Ni säger ingenting när jag svarar så varför fotsätta?! Funderar på att byta nummer.. Enklare, missade nästan ett
samtal av min älskade aye, bitches. Kan man kolla upp dolt nummer? Någon som vet det? Jag kan bara komma på någon människa som är så patetisk att de ringer och ringer.. Och de har ju mitt nummer också?! Eller vem vet kan va vem som helst, det är ganska läskigt det med, ska nog byta nummer och ej ge ut de till vem som helst!

men är man poppis så ;)
ska börja klicka alla samtal bara för att det kostar er pengar ;)!


ni är det jag lever för

Kommer ihåg när vi var små och vi var i ditt rum där vi sov varannan helg, vi tog alla madrasser vi sov på och bildade hus och ett rymdskepp av dem, din data utan internet blev mitt kontor, jag var mamma och nu var mina barn. Vi kunde leka i timmar.. Lilla Andrea som vi älskade att skrämma upp med våra historier om Karto och hans elaka rike, som vi blev utskäldda varje gång vi skrämde henne för ändå men vi tyckte det var så kul. Alla frukostar vi suttit hemma hos er och bara skrattat och skrattat. När vi varit ute och klättrat i alla träd som fanns i Hermosdal och plockade plommon, hasselnötter och kastanjer. Filmen vi spealde in med pappa, som vi skrattade åt ditt ljusa skrik, idag låter du som en ung man.. När vi byggde koja och vi hade så roligt tills Andrea fick en ''tavla'' i ögonbrynet och blödde som in i helvete och jag fick bära henne hela vägen hem medan hon bara grät.. Alla gånger jag suttit och kramat dig när du varit ledsen, och alla gånger du suttit och kramat mig när jag varit ledsen.. När vi hiittadepå om ''festen'' och dummade oss, känns om om det var igår..

Känns som tiden springer ifrån mig och jag hinner inte med. Jag hinner inte med att leva mitt eget liv samtidigt som att finnas i ert.. Jag vet att det låter så själviskt men det är sanningen. Det känns sjukt att se er båda växa upp så snabbt, men speciellt dig..

Jag får ont i magen, tårarna rinner och rinner längst min kind. Jag får svårt att andas och hjärtat klappar som en trumma..

Tänker bli lite djup här men jag känner att jag måste skriva klarar inte av att ha det inom mig.. Vår familj har haft det så svårt, alla är så trasiga, och du, du är nog den som är mest trasig..Men vad jag inte förstå är att du inte gör något bra utav det, som för mig.. Allt P har satt ut oss för har blivit min motivation min drivkraft.. Jag tar det dåliga i mitt liv och jag lär mig av det och jag växer. Du har stannat och gett upp.. Jag tänker inte låta dig ge upp.. Du är min underbara lilla .. Den som alltid var så glad fast han varit med som de värsta..

Det gör mig så arg också - besviken - men mest blir jag arg på hur orättvist livet är. Underbara människor förlorar de viktigaste människorna omkring mig. Jag är så glad och så otroligt tacksam att jag aldrig varit med om att en i min närhet har gått bort (knack knack knack ta i trä) men jag får så ont i magen och jag blir så arg när jag tänker på hur orättvist det är att folk i min närhet har gjort det, varför händer sånna hemsak saker så underbara människor som oftast inte gjort något fel, varför måste de lida av de val andra gjort, hur de valt att leva sitt liv. Det gör mig så frustrerad och ledsen..

Jag beundrar de människorna som gör sitt bästa när något så hemskt hänt dem, men jag förstår de som stannar upp och lever i sorg, själv vet jag inte vad jag hade gjort.

Asså jag känner verkligen hur arg jag är.. Allt har gjort mig till en jävligt arg människa!

Jag blir så jävla förbannad på samhället som har gjort det till att det är OK att trettonåringar röker hasch, jag blir så arg på de äldre som är förebilder till sina småbrödrar som röker på, tar trama, drar en lina vafan som helst you name it! Jag blir arg på de som säljer hasch till en trettonåring, hur normal kan denna personen vara i huvudet.. jag blir arg på att det är så lätt att hitta, jag blir arg på föräldrarna som bara ser det hända och inte gör något, jag är arg på skola som inte tar tag i att eleverna skolkar, oooh det finns så mycket.. Ni anar inte..

Jag vet att dessa problemen kan verka så små i andras ögon, men de är ändå problem!
Det kanske inte kan jämföras med de stackars barnen som får jobba för minimum lön och inte får mat, men när det handlar om att det finns risk att jag förlorar någon i min närhet så.. jag vet att det kan låta själviskt men .. ni vet..

Vad ska man göra egentligen?


Jag blev riktigt ledsen idag.. blev en deppig dag, eller kväll må jag säga. Snart komemr aye och då ska jag krypa upp hos honom och känna mig liten och hjälplös och jag ska beklaga mig för honom.. Tur att jag har honom!


låten vi alltid sjöng på tillsammans och kände igen oss.. Vi lärde oss hela texten, kan hela ännu idag..

haha vi var för jävliga

vacker låt

inte relaterat till de jag skrivet, men han förmedlar lite vad jag menar.. jag älskar er mina älskade syskon..

Alexandra . Selene . Alexander . Andrea . Ikaros . Ella

Skor


dessa snyggingarna inhandlades idag
Din Sko
599 kr

I LOVE THEM!

GOD MORGON BLOGGEN

Oh idag vaknade jag kl halv sju, och stressade och fixade mig, vi ska fotas idag det är därför.. Sen irnger aye baye och snackar massa så det tar tid och jag är intde den som är den som bara lägger på, sen så stressade jag som fan, vi åker halv 8 df :) Sen smsar sofie mig, ''vi tar bilen..'' Underbart!

Igår så skulle jag vatt med babes, men vi sköt fram det till idag för jag var så jääävla trött,, såg sen att han ringt 23.36 och då var jag helt deckad, och det är inte likt mig decka alltid minst ett! Men nu de senaste dagarna har jag deckat skit tidigt!

Kan tipsa er om min älskades blogg också (det är jags omfixat den så inte konstigt den är så jävla snygg):
Http://Aye.blogg.se <--- TRYCK

Aye säger:
min blogg ska bli känd nu

haha aw snuffe <33

Nej nu ska jag borsta tänderna och lite så.. fick reda på att vi fick tid i skolan att fixa håret och sånt, BRA! Behöver hårspray! SKa sno hela skolans sortiment på hårspray heheh..! Älskar att gå frisör!

måste lägga upp lite bilder på min baby jag fick igår.... iooh din snygge sääsiga jävel <3 LOVE YOU


Har han inte de finaste leendet ever :D

dock är håret lite för långt på denna bilden


Finasteeeee, bra med barn, good daddy material h3h3h3


Nej nu jävlar hej på er!

S - S - S - SSSS AGOFEN !













Jag slår ner bex, jag är så jävla grym helt jävla bäst!


skriver mer senare hålle rpå att välja vad jag ska ha på mig imon, vis ka fotas.. fudnerar på att inte vara med får la se..

Idag spelade vi fotboll med klassen FAN VAD JAG ÄLSKAR ER !

btw livet leker känne rmig starkare än någonsin och lyckligast!
Imorgon ska vi ha kundmottagning, dvs satt kunder sak komma och klippa sig på vår skola hos oss.. är så nervös.. Spec efetrsom lärarna står och kollar på liksom det är så lätt att göra de hemma.. Ohh .. ångest.. Men men


Efters kolan ska jag och bellah på lite äventyr istan och inhandla sexiga saker h3h3h3..

Min lilla aye baye skicka nyss ett sms om att han kommer efter matchen.. Gäsp :( Så länge.. Ajaa ska duscha blö puss

Älskar denna låten!


I got a pocket, got a pocketful of sunshine.
I got a love, and I know that it's all mine.

Do what you want, but you're never gonna break me.
Sticks and stones are never gonna shake me.

And there's no more lies.
In the darkness, there's light.
And nobody cries.
There's only butterflies.

The sun is on my side.
Take me for a ride.
I smile up to the sky.
I know I'll be all right.



Funderingar

Msn bestämde sig för att inte fungera och nu när det väl fungerar så är den personen jag ville prata med utloggad! Just my luck..

Lite saker jag tänkt på:

* Svininfluensan = Domedagen.. Alla som varit onda kommer att dö i svininfluensan. Alla som har varit snälla kommer till himlen, resten kommer till helvetet där de får hänga med massa grisar!
* En sak jag tänkt på länge.. När man sätter sig på en buss vilken som förutom ettan så är rutorna rena och fina.. När man sätter sig på ettan och ska luta huvudet mot rutan för att slumra till en srund - så möts man av VAX på rutan.. kolla på rutorna nästa gång ni tar ettan, det är gräsligt!
* Är det bara jag som känner hur det börjar rycka i ögonbrynen, armarna börjar få sitt eget liv och du känner hur hettan stige rinom dig varje gång du ser en tiep (lär mig fjortis språket) med gummiband runt benen eller den jävla rasta tröjan?! Det är inte okej!
* Förstår inte riktigt den här saken med när tjejer som man absolut inte känner eller ens hört talats om tjejen blir vän med en på facebook?! Okej om  killar gör de dom förösker ju ragga, men vard fan vill tjejerna! Haha!!
* Är uttrycket ''en gång otrogen alltid otrogen'' rätt?
* Bör man vara rädd eller orolig när man som en hade velat sägaganska mogen 17 åring lyssnar som besatt på Cruela de vil låten?!


nä nu dusch sen sova PÅ ALLVAR!

Caught up in the moment

Hej kompisar! (Haha)
Nu är jag tillbaka fårn en lång behövlig runda med min vän Bellah, vi är varandraas psykologer.. Lite kvalitetstid med henne var verkligen behövlig. Hon får en att se allting på ett helt annorlunda sätt. Totally Great! Haha!

Vi har ätit massa gott godis och fettat  oss!

Imorgon är det skola och vi ska först ha kulturhistoria sen så ska vi ha ett hemligt uppdrag hah nä men vi ska göra något skoj, något aktivt, för vi sak ha oömma kläder. Hoppas vi ska möta ettorna i något det är så kul! :D Krossa dom jävlarna haha :D

Kollade på min statestik nyss och den hade höjts som fan idag :D Skoj, har sjunkit och sjunkit nu de senaste dagarna för jag vait så jävla bull men idag så höjdes de dubbelt opp :D Funnyyy! Hej på er alla nya :)

Nu ska jag kolla på Svenska hollywood någonting sen så ska jag duscha och kolla på idol efter och sooova! Behöver det!

Skriver kanske se, annars sov gott era sötnosar! PUSS!
Måste förresten innan visa en bild på min kärlek (efter aye då heheheheh)
OH I LOVE U YOU SEXY PIECE OF SHIT!




I've been sleeping with strangers

Hejsan!
gjorde lite förändringar i bloggen den var så jävla bull.. Inte för att den inte är det nu men vafan. Ska snart käka och duscha sen ut med Bellah my love :) Ingen blogg dag idag.. På återseende! Pöss!


<3

Hola picadola!
Allt bra med er? Jag är själv jävligt trött! Ska snart hem bara två äckliga timmar kvar!!
tur att julia finns! hennes uppenbarelse gör mig så glaaaaaaaaaaaaaad

God morgon bloggen!

Godmorgon!

Ni får en härlig låt så här på morgon så skriver jag när jag är i skolan för jag har försovit mig lite! Puss så länge!

Denna beskriver ungefär hur jag känner mig idag:


pic



me right now :) Käkat frulle så nu är det bussen mot jobb som gäller, Jippi!

haha jeje se ya later!

The greatest thing you'll ever learn is to love and to be loved in return

Hej vänner!
Igår så la jag i sängen hela dagen tills kl 8 då fixade jag mig och drog på fest här i oxie, där var alla mina gamla kompisar så det var intressant. Vissa blev för fulla menman får väl ta dem med en nypa salt. Jag drack inget så jag blev väl lite tråkig, stack hem redan vid tolv och soooov! Vid halv fyra ringer mitt hjärta och vill sova med mig, så han kom och så somnade vi inte fören vid fem halv sex tiden.. Men nu ska jag fixa mig för det är jobb som gäller för mig halv ett till 6 sen ska jag och älsklingen på bio, it'll be gooooooood.  The ugly truth ska vi se:) Han ÄR SÅ SEXIG! Grrrrr kommer dreggla.

Puss på er mina söta små vänner

<3

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Everyday I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sings
Telling me to give you everything
Seasons may change winter to spring
But I love you until the end of time

Come what may, come what may
I will love you until my dying day

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you

And there's no mountain too high no river too wide
Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather and stars may collide
But I love you until the end of time

Come what may, come what may
I will love you until my dying day
Oh come what may, come what may
I will love you

Suddenly the world seems such a perfect place...

Come what may, come what may
I will love you until my dying day

Jag älskar dig aye <3


God morgon bloggen

Hej vänner!
Har precis vaknat, blev en sen morgon idag! Skönt att få sova ut. Aye ligger fortfarande och snusar i mitt rum haha, sött. Igår så kom Julia hit vid halv sju tiden så gick vi och kollade på Vångens match med jet, baz och alla dem, asså dom spelade, sen var typ halva oxie på läktarn och skapade kaos men det var helt ok. MAtchen däremot var ju komedi - ingen verkar ju kunna spela fotboll! HAlva laget fick rött kort och gula kort fick nog alla! Jaja, skoj.. Sen åkte juliee hem och jag och aye stack hem til lilla söta camilo där de drack lite, men jag och aye chillade, sen körde vi till en fest i Hjärup, det var kul men hade nog varit roligare om jag känt fler (tjejer) kände ju bara killarn, och ifall man hade druckit, då blir ju alting mycke älttare haha, men inte igår.. Vid ett tiden stack vi hem eller vi tog en runda inom Donken först, Gott....! Sen he till mig där vi la och snacka i flera timmar tills vi tillslut deckade.. Ännu skönare.. Och nu så vaknade vi då jätte sent.

Idag vet jag inte vad jaf ska hitta på, fortfarande ett mysterium, men jag får se..!
Nu ska jag in och pussa pussa pussa på mnu baby!

Ha det fint så länge! /Lexi


HAHAHHA

Juliaa likes it alittle bit daaaarker a little bit smaller IN EVER SINGLE WAY!
HAHAHHAHAHAHAH asså dör

ska till stan nu och träffa min älskade pojkvänis, sen kolla på match i oxie med älsk och tjulle sen va med älsk.. I (L) MY BOYFRIEND DAY!

HEJ

Hej homies! Idag har jag inte orkat skriva så jätte mycket, sorry!
Men.. praktiken gick fint, hoppas på att jag får lite mer att göra i framtiden men det kommer väll!

jag har öppnat en ny blogg för mina närmaste än så länge har jag inte skrivit något men i fortsättningen så när jag känner att något är för privat för denna bloggen så komme rjag att lägga upp det där och då lägger jag upp denna bilden:



så mina närmsta som är intresserade haha - kontakta mig på något sätt!


jag blir så ledsen


Funderingar

Godmorgon, kändes helt ok att vakna idag, la mig relativt tidigt igår så det var inte så svårt! SKÖNT! och jag vaknade inte med de svarta ringarna runt ögonen man så ofta gör med.. Hur ful är man inte precis när man vaknat!?

En sak ja kom och tänka på bara så, varför är polacker så jääääävla stolta över sitt land?! Vet du någon polack som inte åker på semester i polen, typ har polska flaggan i sitt rum, snackar alltid om hur bar det är i Polen! Seriöst.. ahha jag bara kom och tänka på de, alla jag känner som är polacker är typ I <3 POLEN FOREVER AND EVER AND EVER AND EVER!

samam som en annan sak jag tänkte på, varför finns det korvar i 10 pack och brödpaketen finns bara i sex eller åtta pack?!

lite små funderingar!

Nu ska jag snart åka till praktiken ocj jubba! Sen ska jag hem och plugga och sen så ska jag träffa min totally sister from an other mister! :)

PUSS

Aye aye


detta söta djuret heter Aye Aye..






ser ni likheterna?:)

nu ska jag siva för imorgon är det min första praktikdag!
LOVE IT!

hahahha

Orginal:



min tanke:


Jag - HAHA kolla, får du i dig ordentligt?
Julia ser inte
Julia - nä verkligen inte
Jag- nä du behöver få till det ordentligt
Julia- ja verklige (fattar fortfarande inte)

en stund senare

Julia - AMEN LEXIII!

heheheh jag e så snuskig!

Men det är sant JULIA DU FÅR INTE I DIG TILLRÄCKLIGT! hahahaha därför måste jag höra på ditt gnäll :(

don't kill me puss på dig


Dress me up



min nya klänning från H&M - I love it!
I'm so fabolous!

Shoppa losss med Ikaros - ikaros blev julia ist :( men de hade rimmat!

Hej vänner! :)
Sitter här och väntar på att idol ska börja!!

Idag så var de skola - kom på andra lektionen lärde oss massa skojigt 8-) bland annat att göra en svinrygg - låtter sick men de e en vanlig tråkig frisyr som ser ut så här :

Det vart skojigt :) efetrs kolan stack jag och julia till entré och shoppade - ME LIKE!- vi satte oss först på waynes och drack en fet kopp caffe latte oh så gott! MIsigt var det iaf!  Här är det jag shoppade! :)


 

Halsduk - Cubus
Tunika - New Yorker
Jeans - Bik Bok
Smink - Polska marknaden

 

nu äre idol med syrran!

 

PUSSSEN!


My best friend



Test om din bästa vän

1. Vad heter hon? Julia Dennis Lindén
2. Hur gammal är hon? 17 baby
3. När träffades ni sist? idag =) får turen att vara med henne varje dag is kolan och ofta på helgen också PERFEKT!
4. Vad har hon för hårfärg? hon brukar ha galna färger men just nu äär den mörkbrun typ :)
5. Brukar hon färga håret? INDEED!
6. Vilka färger har hon haft? Säg en färg hon inte haft istället? ;)
7.Vad har hon för parfym? hmm.. fand et vet jag faktiskt inte :O ska fråga imorgon!
8. Är hon galen? hon är den galnaste jag känner - det är därför jag älskar henne så mycket!
9. Vad är erat första minne? hmm. jag vet inte riktigt vad vprt första minne va - men mitt första intryck av henne var när hon fick bollen i huvudet första dagen i skolan - hin började lite senare än oss andra, första dagen på idritten larmade vår idrottstjej i klassen en boll rakt i fejan på henne - som jag garvade, la på marken.. och då hade jag ändå aldrig pratat med henne - jag kan vara så elak :( eller så var det nog nu när jag tänker närmare på de hemma hos veronica, då tänkte jag faaan vad snygg och brun hon är jävla människa haha detta var också innan jag lärde känna henne..
10. Har ni många minnen ihop? Ja det har vi och fler ska det bli!
11. Vart bor hon? hemma, just nu hos sin pappa annars varannan vecka hos mamma och varannan hos pappa - dom bor typ grannar emn ändå  :D
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nope :( det kommer till vintern
13. Hur ser hennes klädstil ut? Hm.. hon har ganska vanlig stil men hon gör den finare - allt klär en skönhet!
14. Vad heter hennes syskon ? Vicky och lill sööööööta wilma
15. När träffades ni första gången? Hemma hos Veronica - fats vi snackade inte då - sen i skolan
16. Hur träffades ni? Skolan och så mycket vi kan på fritiden :)!
17. Vad går hon i för sporter?hahah anä hon är så lat!

18. Vad brukar hon göra på helgerna? fetsa, supa skallen av sig, träffa a-nissar (hihihihi) och ibland jobba.. Söndagar går mest åt att vara bakis! ME LIKE
19. Göra efter skolan?Dega i sängen  & gå ut och gå typ?
21. Har ni pussats? heheheh ja
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? inte som om vi säger det i varje mening men visst de händer :)

23. Har hon fräknar? nej =(
24. Har ni kollat på film någon gång? I think yes

25. Har ni bråkat någon gång? haha, nä inte bråkat.. varit jävligt fulla och typ gjort dumma saker men inte bråkat så på de sättet
26. Har ni sovit i samma säng? Japp :)
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Jaa <3
28. Har du sett henne gråta? ja =/
29. Vad gjorde du då? Jag kollade på och skrattade?
30. Har du sett henne vara riktigt arg? OH YES!
31. Har hon sett dig gråta? ja.
32. Vad ska ni göra i sommar? fetsa, sola, resa och gå ut på varenda ute ställe som finns i skåne :)
33. Har hon svikit dig någon gång? I think no.. lite kanske hihi
34. Har ni pratat i telefon någon gång? klart brush
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? vafan e de för fråga?
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år?man vet aldrig men det hoppas jag verkligen

37. Vad är det bästa med henne? att vi har så roligt tillsammans, att jag kan lita och prata med henne om allt!

38. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? hahah ainget :D sitt klagande, men det gör henne tilld en hon är så nä inte ens de :)
39. Älskar du henne? ja verkligen

40. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? det e min högsta önskan 8-)
41. Älskar du henne? JA!

42. Skulle du ge henne / han pengar om du vann en miljon? ja hade bjudit henne på en lyxresa! :)


..

hahah ja mina siffror höjdes rejält efter att jag låtsats som om de fanns naken bilder på mina vänner här på bloggen. Lite skoj..

Nu ska jag ha en mysig kväll med min pojkvän, har varit lite dum mot han nu får väl ta och gå ut och pussa på han han e ute och röker :) puss

HAHAH SUCKER

hahahah suckers! Trodde ni på de ;) skulle bara se hur många som klickade! :D
nu ska jga jobba puss på er

ni får en bild på min söta lilla syster ist! Mycke bättre!!! :D



ps. julias idé :(

.

Oh godmorgon :( Jag är så trööött vill sova sova sova.. Usch.. uppdaterar sen



liten påminnelse tillmig själv: RÖK INTE! OKI?!

oh idag efter vi käkat kommer alla tända en cigg utan jag! RIP på de!

Sweet dreams!

Hejsan!
Jag borde sova men jag kollade på film sen stack jag ut med min älskling en stund och vi åkte och handlade cigg och sen satt bara och snacka. Bestämt mig för att sluta röka! Ska hålla det denna gången, hoppas jag vet att jag sagt det flera gånger men jag vill föröska igen iaf. Sjukt hur beroende man kan bli av en sak och jag måste bevisa för mig själv att jag inte är beroende - så imorgon börjar förhoppningsvis min första dag som rökfri! Shit vad jag låter gammal.

Gör så ont att se en människa följa samma spår som många andra - som vi alla vet är fel spår - och man står hjälplös och bara tittar på och låter det hända...


Innan idag så la jag och tänkte på det och hela mitt hjärta började banka super hårt och jag kände att mn strupe blev mycket mindre - blev fan skiträdd - måste sluta oroa mig för saker och ta tag i det istället. Små problem måste jag faktiskt rensa ut, jag har känt mig tung på senaste tiden - får försöka fixa till det!

Men nu ska jag försöka få lite sömn, börjar kl 10 imon och går till halv 12 så det e lugnt men ändå!
Puss och kram och sov gott!
/lexi!



Cruella De Vil

Hmm vem påminne denna låten mig om? Haha!
I fucking love it, TOTALLY!

Cruella De Vil
Cruella De Vil
If she doesn't scare you
No evil thing will
To see her is to
Take a sudden chill
Cruella, Cruella De Vil

The curl of her lips
The ice in her stare
All innocent children
Had better beware
She's like a spider waiting
For the kill
Look out for Cruella De Vil

At first you think
Cruella is the devil
But after time has worn
Away the shock
You come to realize
You've seen her kind of eyes
Watching you from underneath
A rock!

This vampire bat
This inhuman beast
She ought to be locked up
And never released
The world was such
A wholesome place until
Cruella, Cruella De Vil

YEEEEEEY :D

NU är jag hemma igen, kom hem och såg att mitt paket från hm har kommit, OH vad det gjorde min dag så nu ska jag snart tralla iväg till jobb för att hämta dem.. Kanske ska vänta tills ammam kommer hem för att få skjuts, oh vad jag är lat..! OH KLÄDER! känns som om det är precis vad jag behöver för att klara av denna tråkiga veckan, minns inte ens vad jag beställde så det ska bli skoj att se vad jag hittar i mitt paket :) Wiie!!!! Fotar oc lägge rin bilder sen, puss puss



bara för det så får ni en söt bild på mig i min jobb outfit, so pretty hehehehe not :(

PUSSSSSSSSSSSS

I HAVE TO GO TO THE TOILET

Hajsan hoppsan!
Allt bra? Sitter nu sista lektionen slutar när som ska hem och städa äckelrummet :) Så fräscht i love it. Not. Idag har det varit en riktigt dryg dag, men en positiv sak var att vi gick och handlade massa kakor, OH ME LOVE åt en vanlijgrej och sen så åt vi kanelbullar, dom kosta bara fem spänn sjukt stora och goda gissa om vi krängde, indeed we did! Hihi

oh min föttiga ryska lärare är så jävla dum =( Hon är så jävla dryyyyyyyyg ''Jag har kolat på fronter'' med äcklig rysk/polsk dialekt.. aja

men vi hörs när jag kommit hem CHING!

Blir en fin bild på min fina julio eftersom jag sitter på hennes data för elin spelar farmville (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L) på min data :)



Nu slutar jag PUSS

.

God morgon alla mina söta små läsare!



Oh inatt har jag sovit så gott, lite ångest att jag inte fick fortsätta att sova när klockan ringde, fast jag ändå snoozade i en halvtimme, underbart! Sitter här och iner att jag känner lite ångest för att gå tillbaka till skolan idag.. Jag vet inte varför har aldrig det?!

Idag så ska jag ha matte och .. marknadsföring?! Jag vet inte.. När ja kommer hem ska jg ta mig an mitt rum, det måste städas det börjar bli äckligt! TOTALLY.. Hehe.


Lite bilder från i lördags som jag hittade på Beccs söta facebook! Lovley.





NU kallar min plattång, puss på er så länge!

natti

Nu ska jag ut och gå med min man sen ska jag raka vägen i sängen! =) Skola imorgon god dammittt.. Fuck vad mån är tråkiga. Jeje  puss och godnatt

minnesluckor från igår minns inte alls att denna bilden togs minns inte att jag ens tagit upp min bebis :o jävlar vad sprit kan fucka upp en


BY KROGEN

Hejsan! Nyss kommit hem från en middag på By krogen - fattigaste stället EVER! Bara massa oxie alkisar som sitter där.. Äckligmat eller inte äcklig men fan inte god. Och super kass service men men! VAr där med mamma och Annie, annie 'r min morfars förra flickvän och mamma till min moster (som är 11 hehe sick morfar!) och hon är även mammas vännina, jag vet vi har en sick familj! Men men, hon kommer fårn Brasilien, Rio - vi bodde hos henne när vi var i Brasilien i vintras så nu bor hon hos oss en vecka, jätte trevligt!

 

jag är fortfarande så trött och har ont i huvudet :( Ska snart sova, puss på er


LÖRDAG

Goodmorgon mina vänner!
fyyyyfan vad ont jag har i huvudet jag avlider =( oh stackars mig!

Igår var helt sinnessick haha, jag började med att möta E kl sex på gustav där vi skulel handla drickan, det gick ju skitbra förutom att det ÖSregnade så vi var blöta som svin och ja usch det var super kallt. VI satte oss på bussen till limhamn och drog hem till julia där vi lagade mat åt och började dricka lite smått vi friade B lite med mys.. Sen drog vi till P där vi festade till det, haha gaaaawlet. Sjukt kul hade jag verkligem, men de blev ju lite mycke men inte så man bvar odräglig.. ÄNNU. Hehe bråkade med en kille för jag skulle få bort han så ville han inte gå så tillslut sparkade jag han i magen, omg tror aldrig jag sett en kille böla så mycke asså inte böla böla men han vart skit ledsen ju hahah tönt.

Sen så åkte jag julia och vips med sofie hem till mig så drack vi vidare. I bilen så öppnade jag en cider men de fick vi inte så vi var tvugna att dricka upp den, på tre sek var hela väck ahhah oh.. När vi kom hem till mig och gunnis och jetnor också. Aye med men jag deckade då. Haha deckar fan alltid när jag festat lita tråkigt men tyvärr så är det så :( Jag tål inte så mycket so me andra gör, lita svag!

Iallafall så tog min älskling så bra hand om mig, guldstjärna till dig mitt hjärta love love loveeee you! Sen så somnade jag som sagt.

Imorse när jag vaknade så var julia, vippan och jet vakna, gunnis där uppe. Vi käka frulle sen skickade jag ner dem till centrum för at thandla, sen så typ stack vip och sens dess har alla sovit typ :P sjukt trötta men jag kan inte sova kanske tar mig en power nap senare men inte nu :) Hålle rpå o lägger upp alla bilder på facebook så tjejer ni skulle bara våga klaga på att jag aldrig lägger upp bilder!!! :D Jag som tycker jag är så duktig på det..

jag och julia lagom bakis =(



Nä nu hör jag att gunna och jet vaknar där uppe så får väl avsluta här :)

Skriver sen pusspuss

blder kommer sen också annars kolla bara min facebook!

Piciii

På helgen så ökar läsarna, är det för att ni inte har något att göra heller? jag sitter här och kollar på The OC och tänker en jävla massa.. Duschat och fönat håret också, sitter och funderar på ifall jag ska ha platt, rakt eller trippeltångat hår! Oh så svårt.. Just like Sophies chose.. haha.. Anywaaay





Bild från i sommmras, SUCK IT IN LEXI!


aja nu ska jag gå och drunkna! PUSS

God dag bloggen!

Guuuud vad trött jag är det är fan inte sant..

Igår så träffade jag Bella, Ducky (Gunna, vårt nya smeknamn på honom) och Get (jetnor), vi var ute och gick lite och sen i bilen, jätte trevlig, skratta som en idiot haha =) De tre vännerna och Ducky! Anyyyyway sen träffa jag ayubiiisen och så sov han hos mig.. snipp snapp slut.

Idag så är det MAxu som gäller hemam hos Patricia hon ska ha utflyttningsfest i världens typ största hus lär bli roligt. Och innan dess så ska vi fira rebecca hemma hos julia, laga mat tillsammans, äta och dricka gott :)
Blir mysigt!

Men just nu är jag väldigt irriterad :( fan dåå....

I gotta feeling tonight is gonna be a good night!

THE STORY



klicka för att få se the story

PICS













lite bilder skriver sen puss






älsken

Tänk att efter ett år, ett helt år med både upp och nedgångar. Vi har sjunkit lågt men även flygit högt och även idag så känner jag det pirret och jag känne rhur leendet lketar sig fram på mina läppar när jag tänker på dig..

Det är en känsla som säger att jag älskar dig så mycket, jag vill aldrig vara med någon annan person. Jag känner mig så jävla nöjd och glad när jag är med dig. Jag älskar dig så mcyket min älskade fido =)<3

Antar att det inte kan bli sämre än det varit nnu ett tag, så vi kan bara gå uppåt och det är det jag planerar att göra.. Allt för att vara med dig baby.






Din och bara din leeeeeeeeeeeeeeeexi :) <3

God morgon bloggen

Hoppas alla sovit gott för det har jag verkligen gjort!

Igår så la jag då hemma och pluggade och kollade på OC, sen vid tio tiden gick jag och aye ut och gick lite, myspys. Sen Hem till mig och kolla på film och keeeela =) Mysigaste, fast han var dock lite rastlös när vi kollade på film så fick säga till han flera gånger att kolla på filmen.. Vf r det alltid så när för en gångsskull JAG väljer film haha?! Aja love you anyway..

Idag ska vi till Fransuell och kolla på några Australienare som snackar om NAK.. Ska bli intressant. Kameran hänger med! Men nu ska jag snart ut till bussen ska först käka frukost!

Så här ser jag ut idag

Dresscode - lite trist men vafan :)


Jeans - disel
Vit t-shirt - H&M
och min fin fina väst från Zara I LOVE IT!

and facelook - not so pretty :( haha nä men min kamera är faktiskt hur mycket jag än älskar den, inte gjord gför mig :( jag ser så avlång och blek ut i den.. Hinner inte vända den om så ni får ta den så!



PUSS OCH KRAM!
ses sen med massa bilder kanske även en video på de grymma australinerna
förresten, är inte dialekten dom snackar i Australien något av det sexigaste som finns.. Typ som göteborska! Ohhh... jaja puss nu!

BORING

NU har jag pluggat rövern av mig fast är inte klar ännu. Det är så tråkigt att skriva om olika allergier, asså jag avlider nästan......! Så jag förtjänar något avsnitt av the hills faktiskt hihihi! Puss och kram!/Lexi

Godmorgon!

Godmorgon, haha sov sjukt länge idag. Somnade vid tolv igår sen vid halv ett så ringde aye ut mig och så tog vi en cigg medan jag halv sov hehe, sen så gick vi in och la oss, men jag somnade dirr nästan vad tråkig jag är haha..

Idag väckte min mamma mig först halv 8 och började snacka om frisyrer jag fattade inget och klickade henne sen somnade jag vidare.. Vid kvart i tolv ringder hon mig igen och fortsätter pladdra..

Mamma - Men uppklippt då? med lite lugg och så
Jag- öhhh bmmmm jaaa... brummar medan jag sover
Mamma - Men.. kand u göra det då? Men fint så uppklippt asså..
Jag - Ja men kom hem sen så klipper jag dig när jag vaknt..
Mamma - SOVER DU?
Jag - JAAA men aafan!
Mamma- men klockan är ju snart ett!!!
Jag - Mamma klockan är fan inte ens tolv!!!!!
*klick*


Oh varför är mammor så jobbiga :) But I love you anyway..




jag saknar min veronica, bli frisk kvinna :(




hejjjj

Hej bloggen.. Usch vad jag är trött ska gå och lägga mig jätte snart.. är hungrig hela jävla tiden helt sick ska kanske ner till cent snabbt och handla glass.. Hmm kasnke de ja får bli så, PUSS




Egen hårvård

Hej!

Idag var det egen hårvård i skolan vilet betyder att vi fick fixa våra hår hela dagen =) Alltid lika skoj!  Började dagen med att ta ut Sofies löshår sen färga hennes utväxt till svart då som hon har, sen så satte jag en colorance i hennes längor, så jävla jobbigt eftersom hon hade fortfarande ljusa slingor i håret så jag var tvungen att sätta alla slingor i foliepapper och ohh det var så jobbigt.. Men de gick ju tillslut. Sen hade vi rast och åt och så =)

Sen började vi med mig, jag satte ljusa slingor i mitt hår, skulle göra ett typ diadem i luggen med blonda/ljusbruna slingor men vi hann inte riktigt så jag ska göra det nästa gång, och fler ljusa slingor, känner för att vara ljusare ett tag iaf nu i vinter när man annars ser så blek ut.

Jag innan vi började, kolla på mit thår inte på mitt fuck face, faktiskt bara sovit tre timmar inatt pga av min älskling =)



In action tar suddiga bidler med mening, när det e skarpa så ser jag så jävla ful ut hehe idag var ingen bra kamera dag :(



Sen hade vi en HEMSK period då mitt hår blev GULT.. HAHAHAH kolla så hemskt det var :( hello my namne is alexandra lakatos! Bor på fajasnvägen (zigenargården) heheheh hade smält in faktiskt.. n' nu ska vi inte vara sånna :(




Resultatet syns inte så mycke men dett avar väl bästa bilden jag har.. Ska visa mer sen när jag väl orkar fota mig hehe..


Jag slingade bara underhåret därför syns det inte så mycket, men de har blivit ljusare, och ljusare kommer det att bli!


Lite bidler på andra godingar:


n











Nighty nighty

Hej mina vänner!

VIlken lång dag det har varit.. Det blev riktigt fint väder, riktigt stekigt.. Jag ska snart sova men jag känner att jag har lite saker som jag vill få bort fårn huvudet innan jag lägger mig och försvinner in i min perfekta fantasi värld..

Efter skolan stack jag direkt till jobb, jag var tvungen för en mådde dåligt. Inte kul att komma dirr fårn skolan inte hinna äta eller så :( Menmen, antar att det är sånt som händer.

Iallafall så var det inte det jag ville skriva om..

Ja ska nanna, behöver min skönhets sömn imorgon har vi egen hårvård vilket betyder att jag ska färga håret men hur.. det är frågan, jag ska först kolla lite hårfärger och så sen ska jag nanna. Imorgon får ni se hur de blev :) Puss på er sötnosar!




BURGER KING IS THE SHIT!

Nu har jag, sofie och julia varit och käkat på Burger King.. Så nu är jag så mycket gladare!
Happy face på det. Men jag blir lite ledsen när jag tänker på att jag ska jobba ikväll.. Men men nu ska jag faktikst plugga! Pussinuss <3



ARGGGGGG LEXI

sitter i skolan och är jätte trött, irriterrad, och aaaaaaaaaaaarrrrrrrrg... hittar ingen jävla fucking fakta och jag är så jävla hungrig och jag har precis börjat på veckan jag hatar mest i hela månaden ÄCKLIGT Ohhhh Blir fuckling arrrrrrrg.. allt och alla går mig på nervernaaaaaaaaa I)=Y"PGBHDJÖK NGEP#IWNID D

JAg kommer slå någon snart.. allavrligt på riktigt!!!!!!! så för alla STÖR MIG INTE IDAG!

OHH
HHHHHH en person går mig ännu mer på nerverna, SLUTA SNAKCA OM DIG SJÄLV NÅGON JÄVLA GÅNG du är inte bäst,snyggast och vackrastttttttt ohhhh....!


OH Nä nu jävlar..........!

Första September

.. Hösten närmar sig med stora kliv. Man känner i luften att det börjar bli kallt.. Och det betyder att det är dags att schoppa höstkläder. Igår beställde jag 8 sommar tröjor från internet.. Lyckat?! Aja, jag kommer väl ändå använda dem antagligen.

Igår mötte jag ayiis på centrum vid nio, vi handlade sen stack hem till mig och så.. Han skulle kolla någon jävla fotbolls match så under tiden så kollade jag på roliga klipp och sen kollade vi på hon, amandavardet omg vad skämmig hon är..! Har ni sett henne?

Kollade även på detta roliga klippet fyfan vad jag skrattade, hans mamma har tagit bort hans WOW- konto.. Kolla så arg han lblir, och det roligaste är väl ändå när han försöker köra upp kontrollen i röven hahhaha

 

Nej nu ska jag göra mig i ordning för skolan.. Kanske tar någon bil o jag orkar.. Får la komma igång med bloggisen nu, hehe :) PUSS OCh KRAM SÅ LÄNGE så uppdaterar jag i skolan!

 

 


RSS 2.0