Mjua

kommer att blogga på http://tripletrouble.blogg.se i fortsättningen, kansek kommer tillbaka hit senare :) kan hända att jag skriver här ibland igen :D men mest där
här blir mer seriösa inlägg:):):)

hoppas ni följer med mig! Puss och  kram

Älskade hatade oxie

Har precis kommit hem från ett krismöte på Oxievång - det handlade om vad man ska göra här i Oxie. Nu är det så här att små skitungar, till och med stora skitungar står och hänger på centrum och skapar kaos mot människor.

Jag tycker så här, häng på centrum hur mycket ni vill, spela coola mot varandra, men när det går ut över äldre människor, Oxiestad osv, där går gränsen.

Själv är jag i åldersgruppen som de flesta av dessa skitungarna på centrum, men jag antar att jag har vuxit lite mer i huvudet, jag har framtidsplaner och ett liv. Men jag har en mindre syster som hänger där på centrum, jag säger inte att du är med alla äckel ungar där men.. Ska jag vara ärlig vet jag inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägget. Men jag är så nära på att åka till vilken polis eller var fan man ska vända sig och peka ut exakt varenda en person som håller på att förstöra och ha sig, knarka och det ena och det andra.

Jag ser det så här, vill ni knarka bort ert liv fine, men när ni sätter er i en bil te.x efteråt, så utsätter ni andra människor för fara, vem vet om det är min mamma som sitter i bilen som kör mot er när ni kör, eller min syster eller bror som går på gatan?
Allting handlar om respekt - respekten som inte finns längre. Jag hade aldrig aldrig ftt för mig att börja käfta mot någon som är äldre än min om det nu inte var en av de kilalrna på centrum för tro mig jag har så mycket att tycka till om. Jag hade aldrig fått fö rmig att slå en kille nu, som en man som satt på mötet, han satt nu i rullstol efter en incident på centrum i lördags..
De snackade om att öppna fritidsgårdar osv, visst det är en underbar idé men tror ni inte att dessa små 95 -92 kilalrna hade börjat skapa problem redan där? Man måste ta tag i dem, skicka in dem någonstans och banka lite vett i huvudet på dem, för dom är så långt borta från verkligheten..

Förebilder behövs, att någonvågar säga ifrån, man behöver konsekvenser. Just nu så finns det inga konsekvenser för dessa ungdomar, så de fortsätter spela allan på centrum. Slösar bort sina liv med att röka cigg efter cigg på Oxie centrum, Oxie är en liten damm, ta er ut i havet för helevet, utvecklas och gör något med era liv. På centrum kan ni inte hänga om tio år..

Det är sånna bisarra saker som händer, folk agerar utan att förstå konsekvenserna, tex.
- Slänga stenar på bussarna - ha ha ha, skit kul? Jo visst gör det, sen så kör bussen av vägen för de kan inte se något, kanske skadas någon i bussen, kanske råkar bussen köra på en annan bil där ni mamma sitter?
- Elda upp bilar, bibliotek osv. FAAAN VAD COLA NI ÄR, VÄRSTA GREJEN ATT BRÄNNA UPP ETT BIBLIOTEK, vilken status fan, nästa rosengård här va?! Tänker ni på människorna som bor ovanför lägenheten, främst för deras liv kan stå på spel, tänk en rolig sak kunde bli ett mord och redan där har du förstört ditt liv. Du har förstört massa andras liv, männsikan som dör, deras barn, deras barnbarn syskon alla. Bara för att ni inte har något o göra en lördag kväll och vill hitta p ånågot kul? Köp ett fucking Playstation istället.
- Smälla raketer PÅ FOLK/DERAS LÄGENHETER - Fattar ni hur vansinnet detta är, i vilken värld lever ni där det är OK att smälla raketer på folk?! Förstår ni vad somkan hända? Personen kan dö, personen kan få ärr de måste leva i hela livet, bara ännu en gång för att dessa jävla idioterna är uttråkade?
- Slå folk - Okej om man är ovän med någon man möter ett ställe man ska slåss på, fine er business, men när det gäller människor som bara ska in om centrum när de kommer i fara för, jag vet inte vad, då är det någon som är fel. Jag önskar så mycket att dessa idioterna som gör sånt här en dag råkar jävlas med fel person, vem vet en högt uppsatts killes bror, syster mamma. Så de sen får smaka för livet!

Jag själv känner inte den rädslan, inge n rädsla alls när jag spatserar ner mot centrum. Men jag känner för människorna gör det. Tycker synd och det ska inte behöva vara så här.

 

tänk dessa människorna har inte respekt för sina föräldrar ens, hur fan ska de kunna ha ngn repsekt för någon annan




mjau

NY BLOGG!
jag kommer fortstt ablogga på denna, men et tag ram över komme rjag vipsi och julia blogga på denna bloggen:

http://tripletrouble.blogg.se

Men som sagt kommer jag befinna mig här också.

VÄRLDENS BÄSTA LÅT

Wake up in the morning feeling like P Diddy
Put my glasses on, I’m out the door - I’m gonna hit this city
Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack
Cause when I leave for the night, I ain’t coming back
I’m talking - pedicure on our toes, toes
Trying on all our clothes, clothes
Boys blowing up our phones, phones
Drop-toping, playing our favorite cds
Pulling up to the parties
Trying to get a little bit tipsy

Don’t stop, make it pop
DJ, blow my speakers up
Tonight, I’mma fight
‘Til we see the sunlight
Tick tock, on the clock
But the party don’t stop no
Woah-oh oh oh
Woah-oh oh oh

Ain’t got a care in world, but got plenty of beer
Ain’t got no money in my pocket, but I’m already here
Now, the dudes are lining up cause they hear we got swagger
But we kick ‘em to the curb unless they look like Mick Jagger
I’m talking about - everybody getting crunk, crunk
Boys trying to touch my junk, junk
Gonna smack him if he getting too drunk, drunk
Now, now - we goin’ til they kick us out, out
Or the police shut us down, down
Police shut us down, down
Po-po shut us -
Don’t stop, make it pop
DJ, blow my speakers up
Tonight, I’mma fight
‘Til we see the sunlight
Tick tock, on the clock
But the party don’t stop no

DJ, you build me up
You break me down
My heart, it pounds
Yeah, you got me
With my hands up

No, the party don’t start until I walk in


Video

Dem kollade på denna videon:

 

 

Jätte kass kvaltet kameran på mobilen fan :(

Haha utflippade till max =(


Lexi Corleone (A)

Förlåt at jag är så tråkig, men jag känner verkligen inte för o skriva, varje gång jag vill skriva något så komemr jag alltid in på ett ämne som jag bestämt mig själv att inte skriva eller lägga ner tid på. Så..

Iallafall, igår så var det en rolig fika med Bellah, min älskling :) Sen så kom aye hem till mig, vi kollade klart på Gudfadern.


Trodde aldrig jag skulle vara den som var den som gillade den, men jag älskade den, speciellt själva ''Gudfadern''.. Asså jag vill gifta mig med honom eller typ krympa honom och ha honom i mitt rum i en liten hamsterbur och kolla på honom varje dag. Haahah creepy. Kramade data skärmen flera gånger, ville bara krama honom! Love at first sight!

Ikväll ska jag sola med Bellah sen så kommer Ayub hem till mig och ska sova här, jag är ledig imorgon så vi passar på.

Måste bara säga att jag längtar så jääävla mycket till helgen, bellas ''fest'' eller vad man ska kalla det. Har nog aldrig längtat efter något så myyycket :D Wiie, vi ska ha så kul!


Iallafall, vad mer har hänt? jo jag har ju blivit svartskalle igen, så de ska va =) Sen vad mer? JAg har jobbat mycket.. Kollar på Svenska Hollywood fruar nu Asså Agnes- Nicole Smith MENAR HON ALLVAR MED SITT KASSA SKÅDESPEL?! Hahahahah :( Nobody lovess meee :(amen böla

ska lägg aupp lite videor nu! Puss

Hårfärg

Liten sneak a peek på min fina nya hårfärg, väldigt mörk, nästan svart
jag trivs så bra.





Dock är jag osminkad på bilderna så tänk att de ser ännu bättre ut när man är sminkad och brunare :) Fast är dock väldigt brun efter allt solande!


K.I.G. - Head, Shoulders, Kneez & Toez

 

Bubbly bubbly!


=)

 

gör den, fan han hade rätt de svinet :D

See more funny videos and TBT Videos at Today's Big Thing.

..

 

hahahah


..

 

hahahah


21 Guns

Det finns en skillnad mellan att göra fel och att ha fel..
Blir du personlig med mig, blir jag personlig med dig!

''ARE YOU GONAN DROP THE BOMB OR NOT?''

Hejhej! Godmorgon, börjar halv ett idag, LYYYYYX!

Drömt massa sjuka drömmar inatt, riktigt roligt, länge sedan jag drömde och verkligen kom ihåg vad jag drömde om. Jag ville inte vakna...

Idag så kommer min mammas mans mamma och syster till sverige, så det ska bli fullt hus här hemma, buhu haha nä men serri, jobbigt! Aja, hoppas att det blir lungt, en sak som är säker är att jag inte kommer få pussa på mitt hjärta på läänge, dom kommer sno henne, asså ella då, min minsta lilla syster, dom har ju inteträffat henne förr, så nu jävlar kommer dom pussa ihjäl henne, stackars ella :(

Blir en bild på min fina mamma och min älskade lillasyster idag:


ASSÅ SERISÖT! ELLAAAAAA SÅ JÄVLA FIN BITA HENNE!


En förklarning till ordet blåögd: När man säger att någon är blåögd  menar man inte att de har blå ögan, det är ett annat ord för naiv :) Bara så ni vet i fortsättningen! :)

*SMACK*

*ZzzzzzzZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZzZZ*

Godmorgon, känns inte helt okej att vara vaken så här tidigt! =( Jag vill bara krypa ner i sängen och sova sova sova! LIgger och kollar på kniven i hjärtat medan jag väntar på att jag ska ta bussen, oh Amir, oh Göteborska.. Det är nog den sexigaste dialekten som finns i hela världen! =)

stackars lilla oskyldiga, naiva, blåögda blåsta flicka, att du verkligen inte förstår?

onödig text



!

Hejsan svejsan! :)
Kom nyss hem från solning med bella, efter det så ringde vi lilla gunna så kom han och hämtade upp oss sen bar vi av till Lomma för att hämta lilla Jettt.. Hahaha, jag och bellah gömde oss i baksätet när han hoppade in, lyssnade lite på deras konversation och sen skrämde vi han, han skrek som en tjej. HAHAHA sen låtsades han som om han visste att vi var där hela tiden.. MMM ja eller hur, sen ett snabbt besök på donkan, fan vad jag e grisig.. Sen nu hem och ska snart hoppa in i duschen sen decka, kul lördag?! Aja, ibland får det vara så.. Nästa helg blir det festu till maxuuuu! :D Ihh, danmark för att fira bästaste Bellah, övernattining på ett fort med gratis mat och sprit, bad, och spökrunda! Ska bli sjukt skoj! Wiie!

Idag har varit en torr blogg dag kommer förmodligen bli det imorgon också för det bär av till jobb tidigt och sen så är det släktkalas på dagen.

Puss så länge!

Yesterdays pic





Jag igår innan skolan :)

<3

Godmorgon my friends!
Jag vill egentligen krypa ner i sängen, där aye ligger, men nejdå måste upp ska jobba! Uschhh! Så drygt att jobba en lördag till kl 6, fifan.

Igår så blev det massa mys med godis, idol, och så. Sen så sov älsken här, han ligger ofrtfarande och sover de lilla svinet :)

Idag ska jag nog träffa bella efter jobb, vi ska sola iaf sen får man se =) Jag börjar jobba 07,30 imon så känns inte riiktigt lönt att göra något!

Jag skriver mer ikväll jag lovar! Pusss

Över hav och land

Blir att det blir att va med aye ändå, vi ska nsart ner på centrum och köpa massa gott oh sen krypa ner under täcket för att kolla på idol. Det blir la mysigt!

Jag är inte så insatt i idol så det ska bli skoj att kolla vem som gått vidare, kollade på alla auditions och så men sen orkade jag inte följa det, men jag får se vad som händer idag då, vem jag hejar på! Har ni någon favorit? :) Vem ska man rösta på?!

Nyss städat klart mitt rum mamma komme bli så glad på mig =) Hon har tjatat så länge, men nu har tjatet gått över tille n suck, hon orkar inte ens säga till mig hon bara suckar när hon tittar in i mitt rum. Jag är så glad att jag och mamma fått ett mer öppet förhållande, jag känner att jag verkligen kan snacka med henne nu, hon är mindre mamma mer vän. Hon är lite mer avslappnad nu.. I love you so much so much ♥
Iallafall idag, man vet aldrig med mamsen, jävla temprament asså, ibland kan va homies fo lajf sen slänger hon skor efter en (w) stackars lilla mig..

Nu skriver ayubi att jag ska ta på mig, hehe sitter här halvnaken, nu ska vi ner och köpa masssaa godiiiis! Usch han är otrevlig, förösker vara lite flörtig och skriva att jag inte har något på mig, Svar: JA MEN ÖKA! hahah fucking geek!

me right now, so chilliiiig :)


Puss på er!

fuck you

blir så besviken när man verkligen sett fram emot något sen blir det inte så..
Bowling ikväll? Trorreee

!

Hej på dej=)
kom nyss hem från skolan, hann med en 24 minutare på solariet, det har blivit min drog fan. Älskar att lägga mig där och värma hela kroppen, ooh <3 Ska börja städa upp på rummet, det behööövs! och om aye ska komma hit ikväll så måste det fan städas något så ordentligt! Haha, känns så ofräscht annars (w)
skriver mer sen när jag vet vad som ska hända :-) puss och kram

Macbeth


bild på mig och Bellah sen igår.

Sho bre =) sitter i skolan nu och ska snart spela upp en shakespear pjäs. Jag ska spela en avhuggen hand, hahaha :( vafan.. Schweet. Idag ska jag vara med baby. Ska fortsätta spela en död hand nu, puss på er.


I love u sooo much.... NOW WALK AWAY

Nu ska jag sova, this one is for you!



SOV GOTT!

Bilder

 

Lite nya bilder från idag, sista bilden var bara ett roligt försök till att se dum och blåst ut hihi :) This is the ultimate ''Hi-I'm-stupid,, - pose :) You like?


you and me

14 ♥


I will keep on fighting til' the end..

Hejsan hoppsan lillebror!

Kom hem nyss från praktiken är typ sisådär lagom död! Somnade fan halv fyra igår :( Jätte inte bra lexi..
Idag ska jag plugga och städa det är endast det jag ska göra :)

JAg är så trött på människor, hade velat låsa in ig i ett rum ensam med mina katter och leva där hela livet. Med min farmor och farfar och mina katter, de e de jag behöver.. :) och min syster kanske, och aye då.. Sen julia, veronica, vippan och bellah också fan.. Mamma och pappa och ella... Äh okej de hade inte funkat.. Men ni fattar hur jag menar, jag orkar inte så falska människor är så trött på allt drama på allvar nu.

Från och med idag ska jag inte försöka hjälpa någon, I'm keeping my oppinions to myself cause they only get me in trouble!

 

 


Du och jag Göran

Nu drar jag och Göran till praktiken! Have a nice day, puss på er!



du och jag göran, du käftar aldrig emot, du har ingen åsikt du låter mig köra med dig..
Jag älskar dig <3

hihi

natt inlägg

Hej mitt i natten, kl är snart tre och aye gick nyss. Terrade honom ganska mycke, så funny. Ska snart decka, det är bara så mycket saker som rör sig i mitt huvud.. I love love love love you ♥

idag har varit ganska kaos!
Jag har varit jätte arg hela dagen, tänker inte berätta om det här på bloggen.

As we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to ever let you down probably will. You will have your heart broken probably more than once and it's harder every time. You'll break hearts too, so remember how it felt when yours was broken. You'll fight with your best friend. You'll blame a new love for things an old one did. You'll cry because time is passing too fast, and you'll eventually lose someone you love. So take too many pictures, laugh too much, and love like you've never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you'll never get back.
There comes a time in your life when you realize who will always matter, who does matter, and who never did.  So don’t worry about people from your past; there’s a reason why they didn’t make it to your future.


God natt mina vänner

HA HA hha

hahah måste tipsa er om en blogg:
http://juliejulay.blogg.se/

hennes video klipp hahahah det är så min humor..




Svennebanan

orka människor som kopierar de jag skriver? Skriver om de men sriver typ samma saker?! Hänt flera gånger nu samma person och jag vet att den personen läser min blogg.. Seriöst, blogga inte om du inte har några ideér? :P

Lite spokie

 

hehe


Svar

Postat av:

Har din pojkvän någon snygg singelkompis du kan lägga upp bild på? Haha!

2009-10-07 @ 14:32:30
Postat av: Sandra S.

Svar:
Haha ja han har massor av singelkompisar, bilder har jag dock inte! Haha tyvärr gumman :)

Postat av: Sandra S.
Hur känner du Sofie Bard? Är hon den bitchen alla säger att hon är? =)

Svar: Jag coh Sofie hamnade i samma klass i ettan i gymansiet, vi har känt til lvarandra innan men inte varrit ''vänner'' eftersom vi inte kände varandra. Hon är absolut den bitchen alla säger om inte bitchigare;) Haha nej fan, hon är en underbar person, snäll och givmildig som ingen annan.
2009-10-07 @ 14:33:13

Postat av: mrrrrrrr x

Du skriver ofta i din blogg om din pojkvän, men det verkar som om ni har världens bästa förhållande efter det du skriver i bloggen men jag har hört annat?! Hur ligger det till egentligen!!!???

Svar:

Javisst vill man bara spegla ut det bra i ett frhållande, för allt de dåliga vill jag inte precis ha här på bloggen för att det är personligt. Jag tror inte det är någon som skriver om sina bråk med sina killar och gör de de så är det upp till dem, men jag känner att det tar jag utanför bloggen. Det behöver ni inte vara en del utav :) Hu rdte ligger till? Jo vi är som ett normalt par vi båkar ibland, vi har saker som vi måste jobba på. Vad du har hört vet jag inte, men jag hopps inte det är något allt för hemskt haha :)


2009-10-07 @ 15:43:33
Postat av: S.e..

hon försöker bara leka perfekt på ytan, det är inte så perfekt som hon skriver det vet vi alla ;)

Svar:
Nä som sagt är det inte prefekt, det tror jag inte något förhållande är, håller du inte med mig :)?

2009-10-07 @ 17:09:14
Postat av:

Viste du att din kompis Julia älskar dig jättemycket och tycker att du är guldvärd. Att Aye älskar dig och att sofie är VÄRLDENS BIAATCH hahah :D??<3

Svar: Hahaha gumman <3 klart jag vet, vet du att lexi älskar dig som fasiken också?!!!

Anonym om Frågestund:

hur är det att gå frisör? kan du inte berätta lite om din skola och din linje? =D

svar: Hej på dig =) att gå frisör är det roligaste valet och bästa valet jag gjort i hela mitt liv. Jag har nog aldig varit så nöjd med något annat än det valet. Jag går på John Bauer gymnasiet i Malmö, det ligger vid IBIS hotellet typ vid stadium, om du är från malmö kanske du vet :)?  Det är en liten skola, lugn och trygg med bara några enstaka linjer. Jätte mysig skola trivs dunderbra!

Frisör linjen är väldigt rolig, för man får jobba väldigt mycket praktiskt vilket är väldigt skönt efter tre slitsamma år på högstadiet. Jag själv var så skoltrött att jag hade inte orkar tre år till efter högstadiet. Men sen så har jag alltid velat lbi frisör, eller länge iallfall, ville bli mäklare ( fråga inte varför) när jag var liten :) Soms agts å jobbar vi mycket praktiskt, lär oss klippa, först i början på dockor men nu mycket på människor, vi färgar och så, vi har en kund mottagning en gång varran vecka där vi får göra allt som en vanlig frisör gör, vi lär oss permanenta, slinga, allt du kan tänka dig. I trean ska vi ha ett gesäll prov - vilket är ett prov som man måste göra, nästan som ett test på att man kan bli riktig frisör. SJälvklart kan man jobba som frisör utan det, men de ger bättre betalt osv. Jag är jätte nervös inför detta och vi har redan börjat träna massa inför det. Det ska bli kul men jobbigt med all press.

Sen har jag en underbar klass som har gjort allt lite bättre, eftersom det är så kul att gå till skolan varje dag.

Skrev väll inte så djupgående men om det är något annat spcifikt du undrar så bara fråga :)
Puss och kram!

Nein Nein Nein

Har gjort så jag måste godkänna kommnetarerna först eftersom ett par jävligt onödiga frågor kom upp. Tröttnar ni aldrig mina vänner, kom igen! Jag är jävligt trött på det iallafall och jag tänker inte godkänna sådana kommentarer!

Snart blir det solning för min del, 30 min får det bli sen så ska jag plugga och städa rummet. Så det blir en tråkig dag :( Men det behövs ibland.

Imorgon är det praktik, och gissa vad, fick ta med mitt dockhuve, Gösta, hem så ska ta med han till praktiken och öva vågor där. Wihow ! (: Aja måste ju lära mig det.. Det är svårt som fasiken!



Hösten är här vilekt betyder  tjocka kläder, härliga kängor, tjocka halsdukar som är större än ens huvud, mysiga fiker på cafén, mysiga filmkvällar och inne sittar kvällar, mycket fest och långkalsonger, oboy och raggsocker och framförallt att alla löven får så vackra färger Nu inväntar vi bara vintern!


Bilderna är tagna av mig, haha det är på min söta gård. hade jätte tråkigt igår när jag inte var i skolan.

Nu ska jag sola, puss på er





Frågestund

Så jävla less på vågor! Någon frågade ifall jag inte unde göra som alla bloggare och köra frågor.. Tycker det är lite B att göra det är man ändå inte har tusentals läsare, men visst har ni något att fråga, seriösa frågor så kör till, annars kan ni bara fårga när som så skriver jag ut kommentaren när jag ser den och sen svarar direkt =)

Puss puss - fråga vad ni vill kollar ikväll igen så svarar jag.. Om det ens kommer in några frågor haha :( Så synd om ingen frågar då känner jag mig jätte mobbad :(!


Frisör lektion

Sitter i skolan nu och ska föna vågor, fyfan vad svårt det är!
Han här är min största fiende just nu! Slutar om 45 min Jej! Skjuts hem och allt Love it :D

fyfan vad jag hatar att föna vågor så jävla svårt :( Ska hem och träna på Aye någon dag.. Måste bara kunna detta känns det som :( Fittttttttt******


Min svinrygg fick iallafall bästa betyget TVÅ hela gånger, ja jag behlver något att känna mig glad över..
man tror att det är lätt, att det bara är att köra lite, men de är så jäävla svårt :( tur att det är kil iallafall



hörs när jag kommer hem :) Puss

help me

Sitter här och funderar har hittat en jätte fin hemsda med halsband med budskap, jätte söta halsband.
funderar på att göraett halsband..Men ni måste hjälpa mig vilket e finast?

1#:


och byta ut kedjan och skriva aye och lexi såklart :)

#2

Bara skriva Ayub på de

eller 3#


och skriva våra namn där såklart:)

HJÄÄÄLP MIG!

Lollo & Jag - gammal bild

 

Du och jag Alfred du och jag


..

Skitsnackrunda med isabella - kommer snart!

BURN BOOK

Hello friends :)
Sitter i soffan nu, ska nsart dra mig mot jobb. Har inte varit i skolan idag, pluggat och spelat sims 3, trodde det skulle vara roligare än vad det var (w) Aja, kanske går bättre när jag lär mig de :)

Ikväll ska jag ut med kära Bellah och vandra, snackaskit, köpa godis och snacka ännu mer skit. Tydligen hade hn mycket att berätta - alltid lika skoj! Love it!

Igår kväll var jag med min baby - love love love you - alltid lika mysigt att få ett sött sms när du gått hjärtat. man blir så glad.

Satt och kollade på Tyra Banks show, där var en tjej som hade gjort en ''Burn book'' ni vet en sån dom hade i Mean girls, hon hade tryckt ut bilder på tjejer i sin skola och skrivit massa dumma saker, och nu menar jag verkligen dumma, om de tjejerna då. Sen så hade det kommit ut att hon hade en sån bok iallafall och de hade blivit kaos.. Hmm, undrar om man haed varit kapabel till att skriva en sån bok själv?
Jag mår så dåligt när jags kriver något taskigt om en annan person - har gjort de någon gång - men hehe.. Ibland så känns det bra.

Antagligen så gjorde hon detta för hn var avundsjuk - eller det var så hon sa det själv - klart man kan känna avundsjuka ot vissa, men det finns ju en gräns inte som om man skriver en bok om dem ..




Hade du varit kapabel till atts kriva en sådan bok om någon? =) Vad hade dus krivit isf, och om vem kanske?
Haha ja jag vet nog vem jag hade skrivit om ;)

Jobbet kallar PUSSEN

looovie


hahha

 

 


.

Hej tillbaka nu :)
Usch vad jag är bränd, haha och jag stinker solarium! Jag ska nu snart gå in och duscha och äta sen göra mig klar för att lägga mig i soffan och kolla på mitt älskade program, Hollywoodfruar, fucking love to hate them!

Mitt ansikte ser ut som en tomat. Men jag är brun vilet är bra så slippe rjag sminka mig sm då är min plan som jag tror jag skrev innan(?) So good (Y)

Men ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon!

You age

Hej mina vänner :)
Idag så kom jag till skolan, prov på schemat :D Gick finfint.. Inte pluggat så mycket, men de gick bra. Efter det så tog jag och sofie bussen hem, omg UTFLIPPADE.. Haha.
Nu ska jag ner på oxie centrum och sola med Sofie! Jätte länge, skönt, älskar att sola så jävla härligt att ligga där och värma sig. Minst 40 min sooova i solariumet <3

Har bestämt mig att inte sminka mig på vardagar utan bara på helger (Y) Då blir man sjukt mycke snyggare haha, inte för jag behöver det men ändå ;) haha.

Sitter och kollar på vänner och skrattar så himla mycket, rachel har haft en sexdröm med Joey och Chandler, och de va Chandler och Joey som hade sex hahahah.. Asså dör..

Nä solariet väntar (Y)


God morgon bloggen


Usch vad jag är trött men jag ska upp.. Oh vill börja denna måndagsmorgon med att komma med en rooolig sak, vet inte om ni redan vet de men... Vänner blir LÅNGFILM :D WOHOHOHO:D
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article349237.ab

Så jävla happpyyy :D Längtar som fan!

På tal om inget så har jag bestämt mig för att inom snar framtid börja träna igen.. Kolla så smal jag var min mage döööödade hihi :) och jag vet om de..
Fan då ångest :D Inte för att jag e tjock u absolut inte, men jag saknar min mage... <3



Detta var två sommrar sedan.. Haha jag och maddis var CRAZY den dagen!


EGO GIRL






Aye snake fottade igår här är resultatet

Min underbara fina älskade julia.

Min klippa <3

Vi förlovade oss :)

Pussas & Kramas <3





xo

i skolan =)

laddar upp lite videor ikv, kom in senare så får ni se =) PUSS

 

 


bilder sedan i fredags

Lexi in tha house ;)

 

Varre & Lexi


Hi haters

Hej på dej =)

Oh vad lördagen har gått fort, ett tu tre så var de kväll.. Legat i sängen i princip heeela dagen med min baby med ett stort B . Du är så fin hjärtat mitt. Ikväll blir det fest i Bunkeflo - jag vet ute på lannet hehe :) Ska jag säga som bor i oxie :)Underbara hatade Oxie.

Asså igår... Tummen upp för underbara ROLIGA människor, speciellt Vipsi och Veronica. Asså sick varre va så full att hon tillade i sin egen resväska asså de va så jävla kul kunde inte sluta skratta.. DOG. Sen Vipsi var bara allmänt SICKO som hon alltid är ;)



veronica i resväskan :)

Ikväll är vi ett helt gäng tjejer på MIG (the one and only), Vipsi, Veronica, TJULLI, Sofie, Nicole, Lisa och Pallie :) och min kära pojkvän och hans vänner också såklart =) Underbart måste de ju bara bli eller hur :)

Nä nu kommer snart Nicole och hämtar mig wiho. Så ni får ha en underbar kväll för det hoppas jag att jag kommer att ha ;) Pussar och kramar från lexi!

ps. lägger in bilder sen. ds.
ps 2. jag har världens tråkigaste outfit idag, vit tröja lång koft/väst hehe och thigts och knästrumpor, men jag känner mig så jävla snygg ändå - vet att ni håller med mig ;) heheheh ds.2
ps 3. I LOVE MY HATERS <3 ds. 3


I love u sooo much.... NOW WALK AWAY

kl e nu 03. något =) och jag e äntligen hemma.. det såg ut som de skulle bli en hemmarsittar kväll men icke sa nicke. Blidde festu i limhamn Riktigt roligt :) Imorgon drar vi ut tjerena igen =D Fyron (wanna be trion fast med fyra ehhee)


Nu kommer bejb med mat till mig sen ska han sova här. Soft = ))
PÖSSSS






me right now. so el väckow :) Puss på er o sov gott

underkläder

Hej kära bloggen =)
Idag så åkte jag in till stan vid tolv tiden för att möta Julia och köpa en jacka, den har varit ute i typ en vecka MAX och den e redan slut i hela malmö/lund och de får inte in några nya.. Skitkul! Ville verkligen ha den =( Så pretty..

Tröst shoppade underkläder, två set så fina :)




Oh så fint lila är min nya favo färg på underkläder sååå jävla fint...




Svart blir aldrig fel!

Sen för någon dag sedan så köpte jag detta settet så pretty, älskar rosa


Har en känsla av att min nya fettish kommer vara underkläder denna hösten.. Finns så många jag vill ha.... Yey :D

Nu ska jag till jobb =( Sen bliiiiirrreeeee.. i donno :D festuuu



Crazy daiZy

Upptäckte nyss att vi hade web cam :) Så jväla kul jag kan ha med mig själv sjukt :D

wihihih =)

 

min katt la sig nyss bredvid mig, rapade ochs en gick.. Schysst..

 


2 day





Hej mina vänner :)
Idag vaknade jag med ayubisen, jag gjorde god frukost, pannkakor o grejer. Sen la jag och degade nästan hela dagen. Jag hämtade ika på skolan, pluggade, och badade,kolla på film, städa och massa annat mys. Sen stack jag in till stan och mötte guldstjärnorna i livet. Vippan, Tjulli och lila söta Palli. Vi käkade på en kina restaurang, först gick vi in i en restaurang, herrejuses det stank äckel, jag bara JAG ÄTER INTE HÄR, va helt tomt också.. Så vi vandrade vidare i den kalla kylan och hittade snart ett ställe för äckliga killar i trettio årsåldern som satt och smuttade på en öl hela kvällen och glodde på oss ch lite fullegubbar och sånt mys. Hyffsat gott, men väldigt mysigt. Vi skrattade så mycket t hon som jobbade där en typisk kines, söt och snäll men man fattr inte vad de säger.. Vi gissade oss till de mesta..

Sen var de bara att sätta sig på bussen hem och nu ligger jag här jag äär helt slut, snart blirre å sova. Niceprice =)



asså man ser dö svettig ut i min kamera, lovar e inte sååå svettig haha :) Puss på er




RSS 2.0